Het Zorgeloos Kopen concept

hypotheekEen appartement kopen en uw bestaande woning verkopen is in de huidige markt moeilijker dan voorheen. Dit is een feit en daarom hebben wij het Zorgeloos Kopen concept ontwikkeld. Dit houdt in dat u vanaf het begin met raad en daad terzijde word gestaan door ons gespecialiseerde team. Alle facetten worden hierbij in ogenschouw genomen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen en de nodige zekerheid heeft.

Maatwerk
Zorgenloos Kopen is een maatwerk constructie en per individuele situatie moet dit bekeken worden. Deze diensten worden u geheel vrijblijvend en kosteloos aangeboden. U zult verstelt staan wat er allemaal mogelijk is. Schrijf u daarom in als geïnteresseerde en maak een afspraak met ons team. In een persoonlijk gesprek zullen wij u informeren over de mogelijkheden.

Haalbaarheidsonderzoek
Eenmaal aangemeld als geïnteresseerde zal er met u een afspraak worden gemaakt. Naast de presentatie van het project zullen we dan kort inventariseren of een appartement in de Adriana Veste voor u haalbaar is.

Financiële toekomst
De tweede stap is een gesprek met onafhankelijk financieel adviseur Chris Vaes. Hij is bekend met het project en weet welke constructies en afspraken er mogelijk zijn. Samen met hem wordt gekeken naar uw financiële situatie. Uiteindelijk resulteert dit in een maatwerk oplossing waarin uw toekomstige financiële situatie volkomen duidelijk is.

Normaal betaalt u een bemiddelingsfee aan een bank of tussenpersoon voor het afsluiten van een hypotheek. Kopers van de Adriane Veste dus niet, aangezien de ontwikkelaar deze kosten voor zijn rekening neemt indien dit door Vaes Finance wordt bemiddeld. De financiering van een woning én goed onafhankelijk financieel advies is essentieel, zeker anno 2013 met alle gewijzigde regels.
Het Zorgeloos Kopen Concept maakt dit mogelijk!

Afbouwgarantie
Uiteraard wilt u als koper de nodige zekerheid. Door middel van een afbouwgarantie garandeert de aannemer dat de bouw gerealiseerd zal worden.

 

sfeer getint